Primul seminar din Galati despre drepturile angajatului

September 11, 2015

Micul meu proiect, inceput timid cu grupul facebook “Angajat in Galati” si blogul cu acelasi nume, a capatat o traiectorie clara azi, cu ocazia primului seminar despre drepturile angajatului. Fiind un eveniment inedit, a existat si reticienta atunci cand l-am promovat, insa cei prezenti au fost sincer interesati de problemele prezentate. Unii cursanti si-au luat si notite, lucru care m-a incurajat si m-a flatat in acelasi timp. Am primit un feedback pozitiv, a fost o atmosfera destinsa, am si glumit si m-am bucurat de atentia celor prezenti pe tot parcursul seminarului. Ba chiar am fost indemnata sa continui acest demers, atat de catre cei prezenti, cat si de persoane care n-au reusit sa participe acum, dar si-au manifestat interesul pentru sesiunile viitoare.

In ceea ce ma priveste, am experimentat pentru prima oara vorbitul in public si emotiile aferente, dar pana la sfarsitul evenimentului mi-am insusit mai bine rolul. Data viitoare promit sa dau dovada de si mai multa naturalete si mai putin trac.

Pentru ca exista membri ai acestui grup care m-au rugat sa postez despre cum a decurs intalnirea si despre subiectele abordate o sa fac o scurta trecere in revista a principalelor puncte discutate. Drepturile angajatului au fost succint enumerate si explicate cu tips and tricks pentru diverse situatii intalnite in practica, apoi am discutat despre situatia de pe piata muncii si pozitia angajatului in raport cu angajatorul. Mi-am exprimat parerea cu privire la cele mai reusite modalitati de a contacta o firma in vederea unei viitoare angajari si, de asemenea, am utilizat nenumarate exemple practice si reale pentru a ilustra aspectele teoretice ale discursului meu.

Una peste alta, consider ca a fost un inceput incurajator si intentionez sa merg mai departe si sa ma dezvolt, atat in plan personal, cat si profesional, odata cu acest proiect atat de drag mie.

Pentru a proteja identitatea celor prezenti la seminar, voi posta singura fotografie care nu spune prea multe 🙂

pic 1 - Copy

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shares